Colonhydrotherapie

Een gezonde darm is een voorwaarde voor een goede gezondheid. Ophoping van afvalstoffen in het lichaam geven stress aan het lichaam. Het lichaam moet hard werken om alles wat we tegenwoordig eten te verteren. Bij Colonhydrotherapie wordt de dikke darm over de gehele lengte met water gespoeld. Het gezuiverde water komt uit een apparaat. Via een canule, die in de anus wordt ingebracht, wordt de darm gereinigd. Ontlasting en afvalstoffen worden via het apparaat afgevoerd. Er komen geen luchtjes vrij. Door de behandeling wordt de peristaltiek van de darm gestimuleerd. Veel mensen knappen zowel lichamelijk als geestelijk op van een darmspoeling.

 

Voor wie
  • Mensen met obstipatie
  • Afrekenen met een opgeblazen gevoel
  • Ondersteuning bij een detox kuur
  • Fris en fit voelen
  • Verlichting bij PDS (prikkelbaar darm syndroom)
  • Ondersteuning bij lusteloosheid en een algemeen gevoel van onbehagen

 

Motiverend

Een darmspoeling is zeer motiverend om een gezonde levensstijl te starten of vol te houden. Indien je eenmaal hebt ervaren hoe het voelt om schoon te zijn, dan wil je het lichaam schoon en gezond houden.

 

Gezondheid is: meer dan de afwezigheid van ziekte

 

Colon Hydro Therapie valt onder alternatieve geneeswijze en wordt door sommige verzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Kijk op www.vivnederland.nl welke verzekeraars mijn behandeling vergoeden.

Klik hier om een filmpje te bekijken over Colonhydrotherapie.